bye

im writing this post 2 days before i go to shah alam for my degree but noooo! tak ready lagi kot :<

"wani, sabtu ni kau takyah ikut ah hantar kaklang"
"alaaaaaaaaaaaaaaaaa"
"ko takyah ikut nanti kau nangis sebab aku dah takde dekat rumah"
"eh nanti kau yang nangis, lpstu call nangis nangis!!!!!"

haha boleh aku janji sesuatu?
insyaallah degree ni aku taknak balik selalu walaupun shah alam-ampang dekat.
doakan semoga first day dekat sana tak nangis macam masa diploma dulu. oh pondan sgt kan
doakan aku dapat survive sampai sem terakhir
doakan aku jumpa zaujah dekat shah alam boleh? hehehehehhe ( a loner will always be a loner)

tolong siram aku dengan kata kata semangat korang bcs i need it so much!!

gonna miss you all like krezi mah femili muah

video
sebenarnya nak letak video yang dekat kolam tu je tapi alang alang tu letak lah sikit video lain hehe tapi kenapa macam pecah? zzz blog suka minimizekan size dia :(